Haitarinsoitonopetus Turussa

 

Haitarinsoitonopetusta Turussa

 

Soitonopetusta omien tavoitteiden mukaan


Olen pedagogisesti pätevä opettaja, ja opetan kaikenikäisiä ja tasoisia, soittamisesta kiinnostuneita oppilaita. Olen opettanut esimerkiksi lapsia sekä eläkeikäisiä, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Voit tulla yksityistunneilleni tai osallistua Turun työväenopiston järjestämälle harmonikansoittokurssille. Opetan mielelläni kaikenlaista musiikkia oppilaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Yksityistunneillani ensimmäinen tunti ilmainen!
 
Haitarinsoitto opettaminen
 
 

Yksityistunnit

Yksityistunneilla opetus on perusteellista, koska käytössämme on runsaasti aikaa. Tapanani on ollut pitää ensimmäinen tunti ilmaiseksi.
Opetan yksityisesti Turussa, Taimi II RY:n tiloissa osoitteessa Puutarhakatu 21. Talon takana on sepelipäällysteinen parkkipaikka, joka on tarkoitettu vierailijoille. Voit ilmoittautua yksityistunnille tai lähettää minulle kysymyksiä alla olevan lomakkeen avulla.
 
 
 
Kiitos kiinnostuksestasi! Vastaan sinulle niin pian kuin ehdin.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 

Työväenopisto

Kurssilla pääset kuulemaan muita soittajia ja halutessasi myös soittamaan ryhmässä. Työväenopiston kurssin löydät heidän kurssitarjonnastaan, tällä hetkellä kurssilla on tilaa joten pääset mukaan. Työväenopistolla opettaminen on julkista. Etsimällesi sivustolla pääset tekstin vieressä olevasta painikkeesta.